Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (4.37 secunde)
Senatorul Doru Adrian Panescu, Presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bolivariana Venezuela, si senatoarea Gabriela Cretu, Presedinta Comisiei pentru afaceri europene, au transmis un comunicat de presa privind situatia din Republica Bolivariana Venezuela, pe care il puteti citi in continuare.
Televiziunea Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%.
Televiziunea Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%.
Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%, potrivit site-ului CNA.
Licenta audiovizuala a televiziunii Vox News a apartinut societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009 si care ii are ca actionari, potrivit CNA, pe SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%.
Corina Cretu: "Traian Basescu este factorul declansator al revoltei magistratilor" Motivul revoltei magistratilor este deficitul de democratie iar factorul declansator este presedintele Traian Basescu care a intervenit de o maniera nedemocratica in procesul de alegere a presedintelui si vicepresedintelui CSM, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu.
Andrei Radu) Senatoarea PSD Gabriela Cretu a declarat vineri ca nu se pune problema desfiintarii venitului minim garantat:
Ex-purtatoarea de cuvant a presedintiei, Corina Cretu, (caci despre ea e vorba) s-a lipit si de un scaun de senator. ... Fidela lui Iliescu, Corina Cretu nu a putut insa sa evite subiectul Adrian Nastase.
Mihai Stoica a vorbit la Sport Report despre sacrificul facut de Valentin Cretu, care a jucat cu ruptura musculara la meciul cu FC Botosani. ... Cretu a jucat cu ruptura".
Alexandru Cretu este de parere ca titlul este doar un vis frumos pentru echipa sa. In emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport, puteti urmari toate reactiile dupa meciul de la Sfantu Gheorghe, inclusiv declaratiile date de Cretu, autorul unui gol si protagonistul unei eliminari in meciul cu Sepsi.
Consiliile locale ale sectoarelor 1 si 2 au aprobat hotarari prin care se asociaza pentru a construi o telegondola care va circula peste lacurile de pe raul Colentina din Capitala.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, vor inmana maine, miercuri, 29 decembrie a.c., ora 11.00, cheile a 97 de locuinte pentru tineri, construite in regim ANL, in strada Maior Vasile Bacila numerele 32 - 34 din cartierul Colentina (la podul peste raul Colentina).
Rezultatul unei investitii de 150 de milioane de euro realizata de catre 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumati va reprezenta, alaturi de deja consacrata zona Dragonul Rosu din Colentina, principalul centru de desfacere a marfurilor chinezesti din sud-estul Europei.
Berceni-Oltenitei, Balta Alba, Pantelimon si Colentina. ... Berceni-Oltenitei, Balta Alba, Pantelimon si Colentina. Concret, pentru a ajunge din cartierele din sudul Capitalei in cele din nord, sau invers, soferii nu vor mai fi obligati sa tranziteze centrul orasului.
Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu este membru fondator al SNR si secretar al societatii in perioada 2001-2013, precum si seful Clinicii de Neurologie a Spitalului Clinic Colentina din Bucuresti.
Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul targului va fi pentru o vila de 1.000 de metri patrati din Colentina - discount de 60.000 de euro.
Carol (Piata Universitatii - Piata Rosetti), Zona Ateneu - Nicolae Golescu, mai multe intersectii Soseaua Colentina cu Sos. ... Colentina cu Doamna Ghica, Calea Mosilor cu Bd.
De atunci, ascensiunea profesionala a fost evidenta, astazi ocupand fuunctia de Sef de clinica dermatologie la Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti, si cea de Profesor Universitar Doctor la Catedra de Dermatologie UMF Carol Davila, Bucuresti.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus. ... 14.
google-analytics.com